Toekomst voor Juliana (6)

Gehoorproblemen

De afgelopen maanden heeft Stichting Kansarmen Roemenië onder begeleiding van Wim Jilesen en Coolen Foundation zich ontfermd over het Roemeense meisje Juliana (6). Dit meisje is doof en kon daardoor niet naar school. Het was onduidelijk wat precies de reden was van haar doofheid en of haar gehoorprobleem opgelost zou kunnen worden.

Hierom is consult gevraagd aan dr. Henk Schulte. Henk Schulte is meegereisd naar Roemenië om haar ter plaatse te onderzoeken. Helaas waren de mogelijkheden beperkt en kon er geen goede diagnose worden vastgesteld. Wel werd het vermoeden gesterkt dat haar doofheid opgelost zou kunnen worden. Een nader onderzoek met de juiste instrumenten was noodzakelijk.

Om die reden heeft Stichting Stikaro Juliana en haar moeder uitgenodigd om naar Nederland te komen om haar in een Nederlands ziekenhuis te laten onderzoeken. Haar reis, verblijf en begeleiding is mogelijk gemaakt door diverse partijen uit Nederland waaronder dr. Henk Schulte, Stadsherberg De Keurvorst, ASV Veghel, Stichting Kansarmen Roemenië en Coolen Foundation.

Goed Nieuws, Nieuwe toekomst

Heden heeft Juliana samen met dr. Henk Schulte een bezoek gebracht aan Ziekenhuis Bernhoven in Uden. Daar is na uitgebreide onderzoeken gebleken dat het probleem goed op te lossen is met speciale hoortoestelletjes. Henk Schulte zal morgen een bezoek brengen aan BeterHoren om de juiste hoortoestellen voor haar te selecteren en aan te laten meten.

Juliana zal weer kunnen gaan horen! Daardoor kan zij naar school toe en zij heeft weer een toekomst!!

Coolen Foundation had reeds toegezegd om alle reis-, verblijf- en medische kosten te dragen. Na dit fantastische nieuws is ook toegezegd dat zij de toekomstige kosten voor haar rekening neemt. Deze financiële bijdrage zal gedoneerd worden door Coolen Expertise B.V.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×