Twee keer brand in één week bij sportkantine in Vlaardingen; Coolen Expertise helpt vereniging

Een brand heeft de sportkantine van de voetbalverenigingen Deltasport en CION in Vlaardingen verwoest. De brand brak donderdagochtend uit. Het hele gebouw is in de as gelegd.

Kantine verloren

De kantine werd eerder deze week ook al getroffen door een kleinere brand. Echter deze keer was het gebouw niet meer te redden.  Wel is het oude tribunegebouw gespaard gebleven.

Contra-expertise voor de vereniging

Al na de eerste brand wilde de voetbalvereniging assistentie van Coolen Expertise bij de afhandeling van de brandschade. Momenteel ondersteunt Coolen Expertise met een team van deskundige contra-experts de clubs. Samen wordt een plan van aanpak gemaakt en uitgevoerd.

Toeval

„Het is wel heel toevallig dat we hier weer staan. Maar de eerste keer was het zeker geen brandstichting, dat hebben we kunnen uitsluiten. Onze onderzoeker is nu ook weer ter plaatse. De schade is alleen zo groot, dat het moeilijk wordt om te achterhalen wat er gaande was”, zegt Jop Heinen van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond tegen RTV Rijnmond.

Een grap

Bestuurslid Ton Pattinama dacht even dat het een grap was toen hij vanochtend om half 6 werd gebeld. Twee dagen geleden kreeg hij ook al zo’n telefoontje. ,,Toen was het gebouw gered, maar nu wist ik, dit is mis”, vertelt hij. ,,Mensen komen hier al jaren dus dit doet pijn. Dit is een groot deel van je leven. De emoties lopen hoog op”, staat te lezen in het AD

Goede schade-uitkering en snel weer bouwen

Coolen Expertise zorgt voor een gedetailleerde schade-opstelling en zal die verdedigen richting de experts van de verzekeringsmaatschappij. Snelheid en een eerlijke schade-uitkering staan hierbij voorop.

Eigen contra-expert geeft zekerheid aan leden en bestuur

In het verleden heeft Coolen Expertise al veel verenigingen en sportclubs geholpen na schade. Hierdoor weten zij wat de wensen en behoeften zijn en hoe de de schade zo goed mogelijk kan worden vastgesteld. Dit zorgt voor een eerlijke en goede schaderegeling. Leden en bestuur hebben daardoor zekerheid dat alles professioneel en goed wordt aangepakt en afgewerkt.

Bekijk hier de animatie met uitleg over contra-expertise

Cion Vlaardingen

sv Deltasport Vlaardingen

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×