Veel overlast bij grote brand Zwembad Company Venray

Venray – in de middag van woensdag 26 maart 2014 is, in een groot bedrijfsgebouw met aangrenzende loodsen, een grote brand ontstaan. In het gebouw was Zwembad Company en Eurodump gevestigd. De brand is ontstaan door een technische oorzaak.

Boven het bedrijfspand hingen grote zwarte rookwolken die in de weide omgeving zichtbaar waren. Het vuur is overgeslagen naar een naburige loods. Daar is asbest vrijgekomen. Gezien de enorme omvang van de brand is snel opgeschaald naar een compagniebrand. De brandweer kon maar net voorkomen dat andere buren in brand vlogen. Beide bedrijven en het hele gebouw zijn volledig in as opgegaan.

Zwembad Company is gespecialiseerd in de bouw en installatie van luxe zwembaden, sauna’s, spa’s en zonnepanelen. Het bedrijf zal op korte termijn op een andere locatie weer doorstarten met de bedrijfsactiviteiten. Eurodump houdt zich bezig met partijhandel en dumpartikelen in alle soorten, maten en vormen. Ook deze handelsactiviteiten zullen snel weer beginnen.

De schade loopt in de vele miljoenen.

Contra-expertise bij brandschade

Het familiebedrijf heeft binnen korte termijn contact opgenomen met Coolen Expertise. Samen met de familie gaan we aan de slag om de schaderegling zo snel en goed mogelijk af te ronden. Daarnaast bieden we ondersteuning op organisatorisch gebied en met de continuïteit.

Een team van NIVRE-registerexperts is hard aan het werk met de regeling van de schade voor de opstal, goederen, inventaris en de bedrijfsschade voor beide bedrijven en de familie.

De pandeigenaar heeft verzocht het pand zo spoedig mogelijk op te ruimen om de overlast voor de omgeving te beperken. Met spoed is een plan van aanpak opgesteld om deze wens in te vullen.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

 

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×