Niet tevreden, Niet betalen!

Wat kosten de experts van Coolen Expertise? Of eigenlijk; wat kost het om te krijgen waar u recht op hebt?

Wij geloven niet in kosteloos maar willen graag met u afspreken: niet tevreden, niet betalen.

Een eenvoudige afspraak, die we hieronder verder toelichten.

Bekijk onze video!

Meer informatie

Wij geloven niet in kosteloos maar willen graag met u afspreken:

niet tevreden, niet betalen. Helder!

…maar hier ook het lange verhaal

Waarom geloven we niet in ‘kosteloos’ Bijna alle (brand)verzekeringspolissen geven u het recht om voor de schaderegeling een eigen contra-expert in te schakelen. Meestal is in de polisvoorwaarden opgenomen dat de verzekeraar verplicht is deze kosten tot een maximum (en dus soms gedeeltelijk) te vergoeden.

Soms wordt contra-expertise gratis aangeboden. Deze partijen nemen genoegen met de maximering van de verzekeraar.

Maar de hoogte van de maximale vergoeding is vooraf helemaal niet bekend. Hierdoor moeten zij zeer terughoudend werken om het risico dat hun kosten niet betaald worden tot een minimum te beperken.

Door contra-expertise ‘gratis’ aan te bieden, worden grenzen gesteld aan de tijd die besteed kan worden aan uw schaderegeling. Dit kan niet anders dan ten koste gaan van de begeleiding en het eindresultaat voor u. Dit is niet in uw belang en dat vinden wij onjuist.

Daarom geloven wij niet in kosteloze contra-expertise.

Optimaal resultaat

De bewijslast voor het aantonen van de schade ligt bij u als verzekerde. Dit betekent dat u moet kunnen aantonen en onderbouwen wat uw daadwerkelijke schade is. Coolen Expertise gaat u als uw contra-expert daarbij helpen. Wij zorgen met alles wat binnen onze macht ligt, dat uw schadeopstelling optimaal is. Een dergelijke optimale schadeopstelling, die als onderbouwing dient voor uw claim, kost veel aandacht, zorgvuldigheid en tijd. Vaak meer tijd dan dat de expert van de verzekeringsmaatschappij nodig heeft om uw schadeopstelling kritisch te bekijken.

Persoonlijke aandacht

Maar er komt meer kijken dan een schadeberekening maken en verdedigen. Wij geven u ook veel persoonlijke aandacht en ondersteuning. Denk hier bijvoorbeeld aan het geven van raad en daad, het beantwoorden van vragen, uitleg geven bij belangrijke en complexe keuzes, helpen we met de communicatie naar alle partijen. Bedrijven helpen we bijvoorbeeld met de doorstart en continuïteit van de onderneming. Tijd en aandacht die de expert van de verzekeringsmaatschappij niet besteed.

Dit zijn de twee belangrijkste redenen waardoor er eventueel (resterende) kosten boven de maximering ontstaan.

Niet tevreden = niet betalen

Vooraf kunnen we moeilijk inschatten of, en hoe groot het verschil is dat kan ontstaan. Daarnaast begrijpen we goed dat u geen carte blanche wil geven en dat eventuele kosten wel in verhouding moeten blijven staan met uw schade. Om ervoor te zorgen dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan én u ook verzekerd bent van een contra-expertisebureau dat streeft naar kwaliteit en een tevreden klant willen we graag het volgende met u afspreken:

Resterende kosten betaalt u alleen als u vindt dat wij een toegevoegde waarde hebben geleverd bij uw schaderegeling. Kortom bent u niet tevreden, dan betaalt u niets.

Voor ons is het nóg een extra stimulans om te zorgen dat u tevreden bent!

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×