Vlammenzee verwoest Riethovense woonboerderij; Contra-expertise voor zekerheid

RIETHOVEN – Zondagochtend 25 november 2018 heeft een vlammenzee een prachtige monumentale woonboerderij gegrepen. De woonboerderij is na de brand vanwege het instortingsgevaar helemaal platgegooid

Brand bijna fataal

Bij de brand is een man (47) gewond geraakt. De man is zoon van het echtpaar die in de boerderij woonden. In eerste instantie kwam hij samen met zijn ouders veilig het huis uit. Maar de zoon ging terug het huis in. Deze actie werd hem bijna fataal.  Hij heeft veel rook ingeademd en viel binnen flauw. Het slachtoffer werd door zijn vader en twee buurtbewoners uit het huis gehaald. Na verblijf op de IC gaat het weer goed met hem.

Groot financieel belang

Verzekerde wilde na de brand de schade graag zelf met de expert van de verzekeringsmaatschappij afwerken. Echter na een paar weken realiseerden ze zich dat schaderegeling een vak apart is. Het gaat over grote financiële belang. Het is dan ook verstandig om daar hulp bij in te roepen.

Geen motie van wantrouwen

Op basis van aanbevelingen heeft het echtpaar contact opgenomen met Coolen Expertise om samen de schade tot een goed einde te brengen. Dit is geen motie van wantrouwen en een normaal gebruik na een grote schade.

Krijg waarvoor je verzekerd bent

Voor een goede verzekeringspolis ga je naar een goede verzekeringsadviseur. En na schade is het ook verstandig om een specialist in te huren die je helpt met advies en zorgt dat je ook echt krijgt waar de verzekeringspolis voor bedoeld is.

contra-expertise voor de zekerheid na brandschade

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Gerelateerde artikelen

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×