Bedrijfsloodsen Tilburg verwoest door brand | Contra-expertise opstal

In twee bedrijfsloodsen aan de Kapitein Nemostraat in Tilburg heeft zondag een zeer grote brand gewoed. Dikke zwarte rookwolken waar in de verre omtrek te zien.

De brand is direct opgeschaald naar grote brand. De brandweer rukt in groten getale uit. Vanwege de enorme rookoverlast werd er ook een NL-alert verstuurd. De brandweer was tot diep in de nacht aan het nablussen.

Bedrijfsloodsen verloren

De brand ontstond in een textielbedrijf waar oude kleding in balen werd geperst. De loods brandde helemaal uit en wordt als verloren beschouwd. De gehele staalconstructie is in elkaar gezakt.

Stroomstoring in buurt

Door de brand hadden twaalf huizen en een woonwagenkamp dicht bij geen stroom tot laat in de avond.

(20) Frank op Twitter: “Onder tussen in #tilburg zeer grote #brand. https://t.co/Z3eZpOI7J3” / Twitter

Contra-expertise Brandschade Opstal

Na de brand heeft de eigenaar van het pand Coolen Expertise gevraagd om contra-expert te zijn voor de brandschade aan de opstal. De huurder is helaas niet verzekerd voor de schade door de brand.

Is huur verzekerd voor eigenaar?

Ja, huurinkomsten zijn verzekerd op een opstalverzekering. Deze gemiste huur na brandschade wordt in de kleine lettertjes huurderving genoemd. Lees hier meer

Eigen Contra-expert bij Opstal

Contra-expertise na brandschade inschakelen? De emotie die je voelt als je woning of bedrijf wordt getroffen door brand, is nauwelijks in woorden te vatten. Maar je moet door… Wij helpen je er bovenop te komen: financieel en praktisch.
Onze NIVRE contra-experts zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt volgens jouw verzekeringspolis. Hier vind je meer informatie en een heldere uitlegvideo.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

dhr. J. (Johan) Vermulst

06 53 72 65 27

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×