Eenmanszaak of Coolen Expertise?

Na een schade kiezen voor de juiste contra-expert is moeilijk maar ontzettend belangrijk. Steeds vaker worden we geconfronteerd met gedupeerden die in zee zijn gegaan met de verkeerde partij omdat deze kosteloos, vriendelijk of de eerste waren.

Later in het schaderegelingsproces blijken de zaken heel anders te lopen dan voorgesteld.

ZZP-ers

Tegenwoordig bieden diverse éénpitters hun diensten aan als contra-expert om uw belangen te behartigen na een schade. Gedupeerden kiezen soms voor deze partijen omdat ze het eerste aan de telefoon hingen, zo vriendelijk zijn of beloven geheel kosteloos er het maximale uit te halen.

Dit zijn verkeerde redenen om met een dergelijk persoon in zee te gaan. Als uw (financiële) belangen behartigt moeten worden is kennis, kunde, ervaring, professionaliteit,  en inzet van belang.

Kennis op meerdere vlakken

Als een gedupeerde voor een contra-expert kiest betreft het meestal een grote(re) schade. Daarin is bijna altijd sprake van schade op meerdere vlakken en in meerdere disciplines. Denk hierbij aan:

Opstal, inboedel, kostbaarheden, inventaris, machine, voorraad, bedrijfsschade, levende have, gewassen, asbest, aansprakelijkheid, etc.

In onze optiek heeft elk deelgebied een goede vakinhoudelijke specialist nodig. Bijvoorbeeld, voor de opstalschade een bouwkundig calculator eventueel aangevuld met een constructeur, voor de bedrijfsschade door een bedrijfseconoom, voor de de inventaris door een bedrijfsmatige inhoudspecialist, etc.

Eénpitter of bureau?

We beweren niet dat er geen goede, zelfstandige, serieuze ZZP-ers te vinden zijn. Maar wel dat er géén zelfstandig werkend contra-expert is die gekwalificeerd is op alle disciplines.

Is er extra kennis nodig, en dat is bijna altijd, dan moet dit extern worden ingehuurd. Het inschakelen van een eenmansbedrijf dat weer diverse andere experts moet assumeren is erg onlogisch.

Figuurlijk ter verduidelijking: “Als ik een huis laat bouwen dan huur ik niet alleen een schilder in”.

Team met specialisten

Coolen Expertise heeft als volwaardig contra-expertisebureau al deze kennis wel onder één dak. Coolen Expertise is ingericht op onderlinge samenwerking en communicatie en dat werkt veel beter en efficiënter.

Sterker nog er staat een team met specialisten klaar die allemaal WO/HBO-opgeleid zijn, jaren ervaring hebben op het gebied van schade-expertise en (kandidaat-)NIVRE-registerexpert zijn.

Dit zorgt voor soepele en optimale schaderegelingen. Coolen Expertise heeft inmiddels meer dan 3500 positieve ambassadeurs die graag vertellen over onze toegevoegde waarde.

Niet alleen kennis…

Naast veel meer kennis en kunde heeft de inschakeling van een bureau t.o.v. een zelfstandig opererend expert nog andere voordelen: bereikbaarheid, continuïteit (ook bij vakantie of ziekte), uitwisseling van ervaring, kennisoverdracht, (beroeps)aansprakelijkheid, professionaliteit, ICT, opleidingen, secretariaat, etc.

Ga daarom niet zomaar direct in zee met de eerste de beste partij maar controleer eerst goed welke kennis er allemaal echt in eigen huis is.

Sine consilio nihil facias, et post factum non paenitebis

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×