Grote brand bij skibaan Uden; Coolen helpt als contra-expert

Vrijdagmiddag werd Uden opgeschrikt door een grote brand. Dikke pluimen zwarte rook stegen op boven de pistes van Ski & Snowboardclub De Schans in Uden. Coolen Expertise is gevraagd om de vereniging te helpen als eigen contra-expert

Boven aan de middelste skipiste is de brand ontstaan. Het vuur verspreidde zich via de kunststofmatten verder en ging als een lopend vuur de berg af. Daarbij werden ook de skiliften en overige installaties getroffen.

De kunstbaan is gemaakt van een soort kunstgras. Door de brandende plastics kwamen dikke rookpluimen vrij die in de verre omtrek zichtbaar waren.

Crashtender ingezet bij brand skibaan

De skiclub was op moment van de brand gesloten. De brandweer had de brand na een uur ongeveer onder controle. Vanuit diverse kazernes kwamen brandweerlieden om het vuur te bestrijden. Ook werd er een crashtender van vliegbasis Volkel ingezet.

Mogelijk brandstichting

De politie gaat er van uit dat de grote brand vrijdag bij ski- en snowboardclub De Schans in Uden is aangestoken en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Doel is om daardoor een beter beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd. De camerabeelden moeten een aanvulling zijn op het forensisch onderzoek dat is opgestart.

Contra-expertise

Coolen Expertise helpt de vereniging met de schaderegeling als eigen contra-expert. Coolen Expertise is ervaren in het regelen van schades. We kennen de kleine lettertjes en leggen de begrippen in het voordeel van de verzekerde uit. De schadeclaim stellen we op en zullen deze onderbouwen en verdedigen.

Daarnaast moet er vaak veel geregeld worden na een brand. Ook daarbij zullen we de juiste adviezen geven en de vereniging bijstaan.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

drs. M. (Maik) Vaneker

06 51 24 02 52

Gerelateerde artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×