Meerdere loodsen in beugen verwoest door grote industriebrand

BEUGEN - Zondagochtend heeft een uitslaande brand diversen loodsen verwoest in Beugen. Verschillende bedrijven zijn zwaar getroffen. Er is veel asbest vrijgekomen. Coolen Expertise is ingeschakeld als de eigen contra-expert van de gedupeerde bedrijven.

Het vuur was moeilijk onder controle te krijgen door de enorme omvang van het complex. Door de brand storten muren en daken in en moest de brandweer meerdere keren terugtrekken.

Overlast

De brand heeft voor grote overlast gezorgd in de omgeving. In de verre omtrek was de grote zwarte rookpluim zichtbaar en er waren flinke knallen te horen. Als gevolg van de brand is asbest vrijgekomen en neergedaald in de buurt. Coolen Expertise is ingeschakeld als eigen expert. Samen met de overheidsdiensten, experts namens de verzekeringsmaatschappij en saneringsbedrijven is er een plan van aanpak opgesteld om de asbest zo snel als mogelijk op te ruimen.

Bedrijven getroffen

Naast de gebouwen zijn ook een aantal bedrijven verloren gegaan waaronder Hahebo (kantoormeubelen) en KWS Seuren (accurevisie).

Coolen Expertise is ingeschakeld om de belangen van beide bedrijven en de pandeigenaar te behartigen tijdens het schaderegelingsproces.

Asbest

Asbestbrand? Wie gaat dat opruimen en wie gaat dat betalen? Lees hier meer over dit onderwerp

Contra-expertise na brandschade

Je hebt direct na een brand recht op de bijstand van een eigen contra-expert. Als gevolg van een brand kan er veel op het spel komen te staan voor jou en jouw bedrijf. Het is daarom raadzaam om altijd deskundige hulp in te schakelen van Coolen Expertise. Wij bieden de juiste hulp en begeleiding met alles wat er komt kijken na een grote brand.

Denk daarbij aan begeleiding van de asbestsanering, sloop en opruiming van de resten, interpretatie en uitleg van de verzekeringspolis, opstellen van een schadeclaim, onderbouwen van de schadeclaim, onderhandelen met de experts van de verzekeringsmaatschappij, antwoorden op alle vragen, hulp bij de doorstart, etc.

Gerelateerde artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×