De heer Van Dijk

Asten, Noord-Brabant
Stormschade
Particulier

Een verademing om te kunnen terugvallen op de ondersteuning van Coolen Expertise

Neem contact op

De woning en bijgebouwen werden tijdens de hevige storm van 2016 getroffen door hagelschade. Niet alleen werden de gebouwen ernstig beschadigd, maar was er ook sprake van asbest dat vrijgekomen was en direct moest worden opgeruimd. De heer Van Dijk heeft Coolen Expertise ingeschakeld als zijn contra- expert en vertelt hieronder zijn verhaal.

Waren jullie direct na de hagelschade meteen om een contra- expert in te schakelen?
Mijn buurman wees me op de mogelijkheid en ook op de polisvoorwaarden die erin voorzien dat je een contra expert mag aanstellen. Zelf was ik niet op de hoogte.

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Na de heftige ervaring van het moment van de schade was het was een verademing om te kunnen terug vallen op de ondersteuning van Coolen Expertise.

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Meerdere zaken kunnen we hier noemen:

  • Er was meteen vanaf het begin voortgang in het proces van schade afwikkeling. Waar ik anderen hoor klagen dat er maanden na het ontstaan van de schade nog steeds niets geregeld is, werd in ons geval op de dag na de schade al gewerkt aan het oplossen ervan. Ook in de weken daarna werd er voortvarend gewerkt aan de oplossing
  • Er was direct duidelijkheid over de dekking in de polis. Deze zorgen werden meteen weg genomen.
  • Alle noodzakelijke contacten / afspraken met de experts van de verzekeringsmijen worden door Coolen Expertise verzorgd.
  • Rust en vertrouwen dat de zaken goed opgelost gingen worden en dat jouw belangen op de juiste manier worden behartigd.
  • Na een paar weken waren er al zwart op wit definitieve afspraken met de betrokken verzekeringsmijen. Snel duidelijkheid over het definitieve financiële plaatje dus.

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Het beste wat je kunt doen is direct contact opnemen met een contra expert om je te laten adviseren vanaf het begin. Je hebt dan meteen iemand met wie je je zorgen kunt delen en iemand die de richting kan aangeven juist op het moment dat het er even heftig aan toe gaat. En bovendien weet je dat jouw belangen op de juiste manier worden behartigd.

De heer Van Dijk
Asten

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

drs. M. (Maik) Vaneker

06 51 24 02 52

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×