De heer Zwiers

Venray, Limburg
Brandschade
Particulier

Volledig ontzorgd

Neem contact op

In het door de heer Zwiers verhuurde bedrijfspand is eind september 2016 brand uitgebroken in het achterste gedeelte. Als gevolg van de brand is het achterste gedeelte van het pand volledig verloren gegaan en is er sprake van een zware vervuiling in het voorste deel van het pand.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Nee, eerlijk gezegd was ik daar op de avond van de brand nog helemaal niet mee bezig, totdat mijn huurder aangaf dat hij van enkele bekenden het advies had gekregen om een contra-expert in te schakelen. Op dat moment ben ik daar ook bij aan tafel gaan zitten en zo zag ook ik al snel de voordelen van een contra-expert in.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Met name in het eerste, cruciale, gedeelte na de brand komt er heel erg veel op je af. Op dat moment is het prettig als je wordt bijgestaan door een partij die niet alleen rustig blijft en het overzicht behoudt, maar die ook veel kennis over en ervaring met de materie heeft, en die tevens al meteen vanaf het begin het uiteindelijke doel voor ogen houdt en dat is: het behalen van het meest optimale resultaat voor jou als klant.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Coolen Expertise heeft ervoor gezorgd dat dat ik volledig ontzorgd werd in het gehele proces. Alle gesprekken/onderhandelingen met de expert van de tegenpartij (waar ik zelf uiteraard geen eerdere ervaring mee had) hebben ze mij uit handen genomen, en daarbij hebben zij uiteindelijk een resultaat behaald waar ik zelf nooit ook maar in de buurt zou zijn gekomen.

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Schakel te allen tijde een contra-expert in wanneer je te maken krijgt met een brand. Zij behandelen je zaken zoveel beter dan dat je dat zelf zou kunnen. En tot slot: wees niet bang voor eventuele meerkosten voor extra uren bij het inhuren van Coolen, want die verdienen ze dubbel en dwars terug!

De heer Zwiers, Venraay.

 

 

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×