Equi Jena

Tegelen, Limburg
Brandschade
Zakelijk
Agrosector

Super tevreden

Neem contact op

Equi Jena van mevrouw Leenders is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van paardenvoerders en aanverwante artikelen. Half februari 2019 werd het pand van de buren getroffen door brand. Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat een gedeelte van de kap van mevrouw Leenders ook verloren is gegaan. De inventaris en goederen zijn door roet en brand volledig verloren gegaan. Naar aanleiding van een tip van goede vrienden heeft zij Coolen Expertise ingeschakeld.

Betrokken en deskundig
Voor de opstalschade en de inventaris/goederen schade waren er twee experts van Coolen Expertise, met ieder hun eigen kennisgebied. De experts van Coolen Expertise heeft Mevrouw Leenders als erg ‘betrokken’ en ‘deskundig’ ervaren. Zij is naar eigen zeggen “super tevreden over beiden alsmede de schadeafhandeling”.

Doen tenminste iets
Mevrouw Leenders is erg blij dat zij het advies van goede vrienden op Coolen Expertise in te schakelen heeft opgevolgd. “Coolen Expertise doet tenminste iets voor de klant!” Zij zou dan ook iedereen die te maken heeft met brand, water of inbraakschade adviseren een contra-expert in te schakelen.

Equi Jena
Mevrouw Leenders- Timmersmans, Tegelen

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×