Mevrouw Gommers

Strijbeek, Noord-Brabant
Brandschade
Particulier

Nemen een hoop werk uit handen

Neem contact op
blank

In de laatste dagen van het jaar 2018 is er brand ontstaan in de woonkamer van de Familie Gommers.  Nadat er rook was ontdekt op de eerste verdieping is direct de brandweer gebeld. Deze was er snel om de brand te blussen, waardoor de brand niet verder om zich heen kon slaan. Helaas was er wel flinke schade ontstaan aan de opstal en de inboedel. Door de familie is direct Coolen Expertise als hun eigen contra-expert ingeschakeld, die dezelfde dag nog een bezoek brachten om de familie Gommers te helpen.

Enige die bereikbaar waren
De brand bij de familie Gommers ontstond in het weekend. Zij kregen van hun eigen verzekering niemand te pakken en waren dan ook extra blij dat Coolen Expertise diezelfde dag nog op de stoep stond. “Coolen Expertise was de eerste waar ik contact mee kon krijgen na de brand. Dat was erg prettig. Meteen vanaf het begin hebben jullie er alles aan gedaan om alles in goede banen te leiden.”

Altijd contact
De familie Gommers heeft het als heel prettig ervaren dat zij altijd iemand konden bereiken van Coolen Expertise. “Jullie regelden heel veel dingen voor ons, waar wij zelf niet bij stil stonden, daar we het gelukkig nog nooit eerder aan de hand gehad hadden. Dat was echt fijn. Ook dat we altijd contact met jullie konden hebben als we iets wilden weten”.  De familie Gommers zou dan ook altijd adviseren een contra-expertise bureau in te schakelen. “Zij hebben een goede kijk op de zaken die gedaan moeten worden. Ze nemen je een hoop werk uit handen, waar je op dat moment echt niet toe in staat bent, na zo’n ingrijpende gebeurtenis”. 

Familie Gommers, Strijbeek.

 

 

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

ing. J. (Johan) van Griensven

06 20 00 63 60

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×