Mevrouw van der Velde

Roden, Drenthe
Brandschade
Particulier

Een zeer goede begeleiding en een nog betere vaststelling van de schade.

Neem contact op
blank

In maart 2013 werd mevrouw van der Velde opgeschrikt door een brand in haar woning. Coolen Expertise behartigde haar belangen tijdens het schaderegelingsproces.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
“Nee, ik werd iets verder op de dag van de brand via via gewezen op het feit dat ik recht had op een contra expert. Dit advies kreeg ik van iemand die in een soort gelijke situatie zat. Zij legde uit dat de schade expert van je verzekering weliswaar onafhankelijk is maar nog altijd werkt in opdracht van je verzekering. De meeste mensen weten niet waar ze recht op hebben wat ook logisch is daar de meeste mensen gelukkig zo’n situatie nooit meemaken. Haar verhaal klonk heel erg logisch en ik ben op dat moment puur intuïtief op het aanbod van Coolen ingegaan. En heb daar geen moment spijt van gehad.”

 Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
“Als zeer positief. Er komt zo ontzettend veel op je af als je een brand hebt meegemaakt. Zo sta je onder de douche, zo sta je in je badjas buiten en kan je de komende 4 maanden je huis niet in daar deze onbewoonbaar is verklaard. Je krijgt met instanties te maken waar je het bestaan niet vanaf wist, er moeten dingen worden geregeld die zeer complex zijn en tussendoor probeer je de oorzaak van dit alles ook nog een plek te geven wat nog niet meevalt. Pas als je zelf een brand hebt meegemaakt weet je wat er allemaal bij komt kijken en wat de zeer vergaande gevolgen zijn. Ik kon altijd bij Coolen terecht als ik een vraag had of als ik het simpelweg even niet meer zag zitten gedurende het proces. Ik kreeg heldere uitleg over wat me te wachten stond en werd met zeer goede advies ter zijde gestaan.”

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
“Een zeer goede begeleiding tijdens het afwikkelingsproces en een nog betere vaststelling van de schade. Dankzij Coolen heb ik mijn huis weer in zeer goede staat kunnen herstellen. Dit heeft, ondanks dat ik zo’n situatie nooit meer hoop mee te maken, toch geholpen in het verwerken van alles.”

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
“Neem een contra expert in de hand, deze handelt in het belang van de gedupeerde en zal er alles aan doen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.”
 
 Mevrouw van der Velde, Roden.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

drs. M. (Maik) Vaneker

06 51 24 02 52

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×