E-bikefabriek in Cuijk verwoest door brand | + €5 miljoen schade

Het E-Bike Development Center in Cuijk is zaterdagnacht volledig verwoest door brand. Het vuur brak op 17 januari rond kwart over vier uit. De vlammen sloegen uit het dak. Rond tien uur 's ochtends werd het sein brandmeester gegeven.

De brand is waarschijnlijk ontstaan nadat er een auto binnen is gereden. De politie doet onderzoek naar deze mogelijke aanslag. De brandschade loopt tot ver over de €5.000.000,-

E-Bike Nederland B.V. aangeslagen

E-Bike Nederland B.V. ontwikkeld en produceert fietsen voor (food)bezorgbedrijven in geheel Europa zoals Domino’s , Thuisbezorgd, Burger King en verschillende postbezorgingsbedrijven. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van gespecialiseerde e-bikes voor bezorgdiensten.

Ze waren in volle productie want de vraag is op dit moment enorm. De orderportefeuille was dan ook zeer goed gevuld. De eigenaren zijn enorm aangeslagen. Deze brand komt compleet ‘out of the blue’.

Coolen ingeschakeld

Gezien de enorme financiële schade en de bijkomende complexiteit hebben de eigenaren direct Coolen Expertise benaderd en ingeschakeld als eigen expert. De hoogste prioriteit is op dit moment de doorstart van het bedrijf. Coolen Expertise zal daarin adviseren.

Daarnaast zal Coolen Expertise de schaderegeling op zich nemen en streven naar een zo goed mogelijke en snelle schaderegeling.

Elektrische bezorgfietsen

Bezorgfietsen zijn technisch hoogwaardiger en veel sterker dan normale elektrische fietsen. Het bedrijf ontwikkeld en produceert fietsen voor (food)bezorgbedrijven in geheel Europa zoals Domino’s , Thuisbezorgd, Burger King en verschillende postbezorgingsbedrijven

De juiste contra-expert

Bij materiële schade aan gebouwen, inventaris en goederenvoorraad maar ook bij bedrijfsschade, maken wij een team met de juiste contra-experts. Dit contra-expertiseteam helpt niet alleen in de periode direct na de brand, maar helpt ook op langere termijn met bijvoorbeeld de onderhandeling met een verzekeringsmaatschappij en communicatie met alle verschillende partijen in de schaderegeling.

Krijg waar je recht op hebt…

Coolen Contra-expertise staat geheel aan jouw kant als verzekerde en nooit aan de kant van de verzekeraar. Door deze duidelijk positie voorkomen we belangenverstrengeling en weet je zeker dat je optimaal wordt geholpen en krijgt waar je recht op hebt.

Voor iedere verzekerde

Coolen Contra-expertises helpt particulieren, ondernemers van klein tot groot, maar ook (semi-) overheidsinstellingen en agrarische bedrijven.

 

Gerelateerde artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×